söndag 2 oktober 2016

Köksmöte på Ballingslöv

I onsdags var vi på Ballingslöv för att diskutera kök. Killen som hjälpte oss var mäkta imponerad av hur väl förberedda vi var, hehe. Marcus har som vanligt stenkoll på mått och hela baletten fast han inte ens hade ritningarna med sig. Nästa onsdag ska vi tillbaka och få se hur vårt kök kommer att se ut med de materialval vi gjort i deras lilla datorprogram. Superexcited! 
Vi är dock fortfarande lite osäkra på vissa saker. Till exempel så skulle vi allra helst vilja ha en bänkskiva i ek, som matchar golvet, på köksön men det verkar omöjligt att få tag i. Till ritningen valde vi istället ljus bambu eftersom det var det enda vi tyckte passade av de träskivor som man kan välja bland hos Ballingslöv, men nu när vi funderat i några dagar så lutar vi åt att ha betongskiva på ön också (ska ha det på övriga bänkytor) om det vi egentligen vill ha ändå inte går att få tag i. Så, stora problem... Vill ju bara att det ska bli lika snyggt som det är i mitt huvud!

Som ni ser, olivgrönt kök! Och vårt golv som inte alls ser ut på bild som i verkligheten (rökt ek), och så bänkskivan i bambu, känns inte hundra...

Inga kommentarer: