fredag 5 augusti 2016

Stomme på g

Nu ska ni få se! Nu säger vi inte längre att vi åker till "tomten" för nu är det typ, snart, ett hus! Så här såg det ut igår när jag var ute och kollade läget. Marcus, Janne och en miljon getingar som for runt där uppe på övervåningen. Jag var också uppe en sväng, ville ju testa att stå i badrummet och se utsikten därifrån (den var nice) men jag fick sån svindel så jag klättrade ner ganska snabbt. Tur att det inte är jag som bygger hus för då hade det tagit tid...

Här står jag i vårt "master bathroom", eller i klädkammaren, lite oklart...
Till höger ser man vart trappan till övervåningen ska vara, den leder till vårt sovrum.
Till vänster, där stegen står, kommer trappan till övervåningen vara. Rakt fram blir det vardagsrum.
Vardagsrummet från en annan vinkel, där hålet i golvet är kommer det stå en murspis som kommer att synas både från matplatsen och vardagsrummet. Till vänster om den är det en dörr till det som ska bli en uteplats/trädäck.
Vardagsrum till häger och matplats till vänster med full takhöjd och stooora fönster mot den fina utsikten.
För övrigt så har vi nu flyttat ur vår lägenhet och bor nu ungefär halva tiden hos Marcus föräldrar och halva hos mina, Det är lite hattigt och det krävs planering när man har kläder och grejer på två ställen men det känns ändå bra och det är faktiskt riktigt mysigt att bo "hemma" igen. 
På måndag börjar både jag och Marcus jobba igen efter semestern, det ska bli skönt att få lite rutiner igen. Jag tror dock att det kommer bli några tuffa månader framöver, framför allt för Marcus som både ska jobba och bygga hus. Men vi får hjälpas åt så gott det går och tänka att det bara är under en begränsad period och att det kommer bli sååå bra när allt är klart! Sen har vi ju så mycket hjälp från våra familjer också, utan dem hade nog det här projektet inte varit möjligt. 

2 kommentarer:

Skorstenshuv sa...

Vilken fin utsikt!

Josephine sa...

Visst är det! Tack för din kommentar.