tisdag 13 september 2016

Fönster!

Ja, nu är de här! De kom i fredags faktiskt. Så. Himla. Fina! På bilden ser ni balkongdörrarna som ska sitta i vårt sovrum. Igår beställde vi ytter- och innerdörrar också. Som ni vet har valet av ytterdörr varit ett stort ångestmoment men nu känner vi oss nöjda i alla fall. Det blir en orange, stay tuned...
Innerdörrarna kommer att gå i en ljust grå nyans och de kommer ha dörrvrede istället för vanliga handtag. På övervåningen kommer det att vara skjutdörrar mellan sovrum, klädkammare och badrum och den till badrummet kommer att ha frostat glas.

Jag får lite ångest igen nu när jag tänker på färgen på innerdörrarna, det är så himla svårt se framför sig hur det kommer att se ut och det finns så många nyanser med marginell skillnad att välja mellan. Dessutom kommer alla socklar ha samma färg som dörrarna. Bara för att jag inte har funderat i 5 veckor på vilken nyans som är bäst så känns det sjukt jobbigt nu, vi bestämde oss liksom i förrgår kväll efter typ tio minuters överläggande. Jag vet att det låter larvigt men nu är det i alla fall bestämt och det är bara att hålla tummarna för att det kommer se bra ut när allt är på plats.


Inga kommentarer: