onsdag 6 januari 2016

Tomten är vår! (om typ två månader)

Idag har vi varit ute vid Björnnäs igen, och äntligen skrivit på kontraktet för tomten! Eftersom det inte är någon mäklare inblandad i affären så har vi formulerat ett eget kontrakt tillsammans med säljarna, utifrån en mall som Marcus typ googlat fram...? Ja, det behöver inte vara så krångligt, bara alla är överens om vad som gäller. Vi köper alltså tomten av våra blivande grannar, vilket jag glömde nämna tidigare,
Så, nu är det bara resten kvar... Men att ha en tomt är liksom en förutsättning för att det ska bli ett hus i slutändan (det kan bli dålig stämning annars) så just denna detalj känns som ett jättekliv mot själva förverkligandet av husdrömmen. Måste kanske fira lite nu, hurra!

Här kommer ett par bilder till som togs i lördags, föga inspirerande, jag vet... Men jag tror att det kommer bli riktigt bra till slut! Till höger på första bilden skymtar grannarnas hus och altan.


Hoppas ni inte tröttnat på utsikten än för det har inte jag! Kommer nog bli en del bilder med detta motiv framöver. Tycker i alla fall än så länge att den här vinkeln är snäppet roligare än den ni ser ovan men det kommer nog ändra sig.

Utsikt från Björnnäs 2 160106.

Inga kommentarer: